Stockholm

Om Insitepart

Insitepart är ett bemanning- och rekryteringsföretag inom lager och industri. Som anställd på Insitepart kommer du att ingå i vår uthyrningsverksamhet och arbeta med omväxlande uppgifter hos våra kunder i Stockholm med omnejd.

Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Många tjänster kommer att uppstå längs resans gång och det är bara du som bestämmer hur långt du vill nå. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden.

Om Åhléns

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 70 varuhus i Sverige och internethandel via åhléns.se. Åhléns omsätter 5 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare möter 80 miljoner kunder varje år.  Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team men även självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som t.ex.  orderplock, packning och lossning. Truckkort är ej ett krav men meriterande. Arbetet är fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft

Om dig

Vi söker dig som kommer ta ansvar för att kvalitén på det arbete du utför motsvarar kundernas behov, krav och förväntningar. Vi lägger stor vikt på kvalité och söker därmed dig med den lilla extra kvalitetskänslan. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget.

Kvalifikationer

-Kvalitetsmedveten

-Positiv

-Flexibel

-Hög arbetsmoral

Villkor

Tjänsten innebär en heltidsanställning på visstid hos Insitepart.

Skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa just dig.
Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2018-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/15
Publicerat 2018-09-25
Sista ansökningsdag 2018-09-28

Tillbaka till lediga jobb